top of page

Artikler

Flere episoder fra velo gudien bliver også udgiver som artikler. Disse artikler vil blive postet her

Vil du vid mere om gravel cykling? eller måske om cykeltræning eller cykeludstyr? 

Vil du hellere læse end lytte? Velo Guiden - din cykel podcast vil være der på begge platforme. Derfor vil flere af vores cykel podcast episoder blive omskrevet til artikler. På Denne måde kan du både blive klogere både ved at læse og lytte.

Gravel cykling: Gravel cykling eksplodere i disse år. Det er blevet ekstremt populært og er meget tiltalende for mange. Men hvordan griber man gravel cykel an? Når du skal begynde på gravel cykling vil du måske gerne vide noget om gravel cykler, gravel løb og andet gravel udstyr. Alle disse ting kan du læse mere om her. 

Cykeltræning: Det kan være svært at blive klog på cykeltræning. Der findes uendelig mange meninger om hvordan du skal gribe din cykeltræning an. Derfor forsøger vi hos velo guiden - din cykel podcast, at skære igennem alt støjen. Vi har bla. taget en snak med Ernst Albin Hansen, som er lektor ved idræt i aalborg. Han har forsket rigtig meget i cykeltræning. Derfor mente vi, at han ville være den rette at tage en snak med. Han er en af de eksperter, som du kan finde indhold med her på Velo Guiden - din cykel podcast. 

Cykel udstyr: Vi vil på sigt producere cykel podcast, hvor vi laver test af cykel udstyr. Du kan have nok så meget styr på din cykeltræning, men det rigtig udstyr er vigtigt. Det kan være en jungle at blive klog på, hvad der fx er det bedst udstyr til gravel cykling. Cykel udstyr er ofte dyrt og derfor vil vi alle gerne have mest muligt ud af vores penge. 

Inspiration: Har du brug for inspiration til, fx hvilke løb du skal deltage i? Dette er også et stort fokus for velo guiden - din cykel podcast. Vi tager ud i lande og opsøger de fedeste event. På denne måde håber vi at inspirere dig til nye cykel oplevelser. Der er meget mere end bare cykeltræning. Vi vil selvfølgelig også genre ud og teste os selv. 

Interviews og portrætter: Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan de bedste danske cykelryttere griber deres cykeltræning an? Eller høre spændende historier fra indersiden af elite cykling? Så er Velo Guiden - din cykel podcast stedet. vi vil tage ud og snakke med spændende og interessant personer. Ikke bare lave en portræt af deres resultater, men også give dig noget med på den anden siden, som du fx. kan implementere i din cykeltræning.

bottom of page