top of page

Guides til cykling

Guides til din cykeltræning, udstyr og meget mere

Velo Guiden - din cykel podcast er netop din cykel podcast. I praksis betyder dette, at vi altid er åbne over for input. Derfor er du altid velkommen til at kontakte din cykel podcast velo guiden med ideer til indhold i cykel podcasten. Målet med alle episoder er, at du skal kunne trække en eller flere ting ud af hver episode, som du kan bruge direkte i din cykeltræning, eller cykling generelt. 

Derfor har vi også lavet forskellige guides. Vi har lavet en guide til din cykeltræning, hvor vi har talt med både Ernst Albin Hansen, som forsker i cykeltræning, og derfor har adgang til den nyeste viden indenfor cykeltræning. Efter denne episode har vi også lavet en cykel podcast med en guide til styrketræning til cykling med Rasmus Horslev. 

Derudover har vi også lavet en episode om cykeltræning i praksis. Dette har vi gjort da der nogle gange kan være forskel på, hvad man kan opnå af resultater i et forsøg, og hvad der er praktisk muligt på landevejen. Vi har også en guide i cykeltøj og gravel cykling. 

Der vil løbende komme flere episoder som har denne form. Formen på dem er at der skal dele ud af masser konkrete tips og tricks som er nemme at implementere i eks. din cykeltræning. 

Som nævnt ovenfor, Sidder du og mangler viden omkring et specifikt emne, er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis du ikke selv kender en ekspert i emnet vil vi forsøge at finde en. 

Vores mål med velo guiden er at blive et samlingssted for alle os som elsker cykling. Netop derfor at vi så interesseret i at høre fra jer som lytter. Da det skal være din cykel podcast. 

Velo guiden arbejder på at udvikle os til mere end en cykel podcast. Derfor vil der løbende komme nye tiltag, som kan bidrage til at vi alle kan få flere fede oplevelser på vores cykel. 

bottom of page