top of page

Velo Guiden er til dig som gerne vil være cykelrytter eller blive bedre. Her nørder vi udstyr, træning og meget mere. En vaske ægte cykel podcast for nørden. 

Mads, som er vært springer ud som cykelrytter og får i den forbindelse brug for hjælp. I denne podcast serie tager vi udgangspunkt i Mads' rejse dybt ind i cykelmiljøet og søgen efter marginal gains (læs: BIG GAINS!!) 

hos velo guiden er målet at bygge et cykelfællesskab op. Et fællesskab, hvor vi kan hjælpe og inspirere hinanden. derfor er vi også altid på udkig efter cykelryttere, som fx har lyst til at bidrage med indhold til vores cykelblog. 

Det er målet at velo guiden til blive de fortrukne medie, når det kommer til at blive inspireret og få viden omkring cykling.

 

vil du gerne vide mere om cykeltræning - så kommer du til velo guiden. 

vil du vide noget om det nyeste cykel udstyr - så kommer du til velo guiden. 

vil du have inspiration til dit næste cykelløb - så kommer du til velo guiden. 

jeg tror du efterhånden har forstået min pointe. vi kommer ikke til at blive et site for cykelnyheder, eller et sted med masser af portrætter af tidligere proffer (ikke at det aldrig vil komme, men det vil ikke være det som fylder mest) vi vil være stedet, for dig som vil oplyses og inspireres. 

- cykel træning

- cykel udstyr

- inspiration til cykelløb 

og meget meget mere. 

Elsker du at cykle og vil du gerne blive bedre, så er denne podcast noget for dig

295471957_564103541930983_9071561286015792745_n_edited.jpg

Nyt fra podcasten

logo hvid bagrund.png
bottom of page