top of page

Inspiration fra Velo Guiden -
Din cykel podcast

Inspiration til din cykling

Der findes uendelig mange muligheder for oplevelser på cyklen. Faktisk så mange at det kan blive svært at vælge. Hos Velo Guiden - Din cykel podcast tager vi ud og prøver en masse af disse oplevelser af. På denne måde kan du via podcasten få en idé om, hvilke oplevelser du måske også vil synes om. 

Cykel podcasten Velo Guiden kaster sig gerne ud i det uvisse. Om ikke andet så for at få en god historie. 

Vi vil gøre os umage for at beskrive oplevelserne bedst muligt, så du får en idé om dette kunne være noget for dig i fremtiden. Vi vil forsøge ikke at inddrage for meget af egne holdninger, men i stedet beskrive. Da en god oplevelse for en kan være det modsatte for en anden.

Velo guiden er din cykel podcast. Vores mål er at lave et online cykel community, hvor vi alle hjælper hinanden til at blive bedre. 

Derfor vil vi inspirere til at optimere din cykeltræning, optimere dit cykel udstyr og kommer ud og få de fedte oplevelser på cyklen. 

Derudover ønsker vi også at lave inspirerende cykel podcast med inspirerende cykelryttere, som har en historie at fortælle. Vi kommer ikke til at lave cykel podcast, hvor vi gennemgår en lang karriere af en tidligere prof. Der vil altid være noget, som du fx kan implementere direkte i din cykeltræning. 

Har du ideer til episoder i cykel podcast er du altid velkommen til at henvende dig. Vi kender desværre ikke alle, så derfor tager vi imod gode råd med kyshånd. 

Vi glæder os til at bygge dette op sammen med jer, og håber du/I vil tage del i det. Uden dig/jer er velo guiden - din cykel podcast ingen ting. 

298753552_472149121589459_4068674658794672971_n_edited.jpg
bottom of page