top of page

Velo Guidens cykelløb kalender

Find dit næste cykelløb her

velo guiden ønsker at være meget mere end en cykel podcast. vi vil være et cykelfællesskab. derfor ønsker vi også at hjælpe til, at du nemmere kan finde dit næste cykelløb. det er nemlig fedt at mødes til cykelløb. 

Her på siden finder du en event kalender, hvor du kan finde dit næste cykelevent, cykelløb mm. 

hos velo guiden ønsker vi at være et samlingssted, for alle os som elsker at komme ud på cyklen. 

vil du være godt forberedt til dit næste cykelløb vil vi anbefale at du lytter til velo guiden. her finder du nemlig masser af viden og inspiration til at forberede dig til dit næste løb. vi har både episoder som dykker dybt ned i cykel træning,  dit cykel udstyr eller noget helt tredje.

 

her finder du: 

- motionscykelløb

- gravel løb

- events og fordrag

- social rides 

- og meget meget mere.  

Kommende events

  • DRIVVEJEN
    søn 18. jun.
    18. jun. 10.00
    Thyborøn, 7680 Thyborøn, Danmark
    Distance: 350KM / 175KM / 100km Location: Thyborøn / Tønder, Denmark. This race can be ridden Unsupported

Velo Guiden er en cykel podcast, som henvender sig til at alle jer, som elsker cykeltræning, cykelløb og cykeloplevelser. Vi har et mål at må blive den fortrukne cykel podcast, for alle jer, som er sultne efter mere viden, som kan være med til at gøre jer til bedre cykelryttere. Derudover vil vi også rigtig gerne bidrage positivt til det danske cykelmiljø, hvilket er grunden til at vi har lavet denne kalender med cykelløb. Du må meget gerne kontakte os, hvis du har et cykelløb, som du ønsker at få i vores kalender. På den måde kan vi hjælpe med at sprede det gode budskab. 

Udover denne kalender med cykelløb kan du her hos velo guiden finde spændende cykel podcast episoder, som er spækket med viden. Målet med podcasten er altid at du som lytter skal kunne trække en eller flere ting ud, som du kan implementere direkte i din cykeltræning. 

Derudover kan du også finde flere spændende artikler, om eks. cykeltræning, eller blogs fra vores bloggere. 

Har du ønsker om indhold er du altid velkommen til at kontakte os, da vi er sat i verdenen for at formidle viden til jer. 

Hvis du har lyttet til vores cykel podcast - og synes om den - må du meget gerne give den en anmeldelse og anbefale den til en ven. 

bottom of page