top of page

Velo Guiden
- din cykel podcast 

Velo Guiden er til dig som gerne vil være cykelrytter eller blive bedre. Her nørder vi udstyr, træning og meget mere. En vaske ægte cykel podcast for nørden. 

Mads springer ud som cykelrytter og får i den forbindelse brug for hjælp. I denne podcast serie tager vi udgangspunkt i Mads' rejse dybt ind i cykelmiljøet og søgen efter marginal gains (læs: BIG GAINS!!)

 

Der findes i dag mange forskellige cykelpodcasts, men hos velo guiden så vi et hul i markedet. Det hul vil vi udfylde. hos Velo guiden får du en podcast, som er dedikeret til at gøre dig til en bedre cykelrytter. vi vil snakke med de bedste eksperter, som kan hjælpe os alle til at blive bedre.

 

hvis man vil vide mere om fx cykel træning starter de fleste af os med at søge på nettet. her vil vi hurtigt støde ind i uendelig mange meninger og holdninger til, hvordan man skal gribe sin cykeltræning an. mange af disse meninger kommer fra folk, som også gerne vil sælge dig noget. hos din cykel podcast velo guiden vil vi gøre hvad vi kan for at skære igennem alt støjen. vi vil snakker med en masse forskellige eksperter, som alle har det til fælles, at det faktisk ved hvad de taler om. 

 

derudover håber vi at bygge et online cykelfællesskab op, hvor vi alle kan hjælpe og støtte hinanden til at blive bedre cykelryttere. derfor er vi også altid åbne over for input! du er altid velkommen til at kontakte os med ris, ros eller gode ideer til kommende gæster.  

Elsker du at cykle og vil du gerne blive bedre, så er denne podcast noget for dig. Vi håber vi ser jer derude til cykelløb eller bare på landevejen. 

295471957_564103541930983_9071561286015792745_n_edited.jpg
bottom of page