top of page

#11 La Ventera - Det danske cykelhotel i det ukendte cykelparadis m. Morten Aamand

Inspiration til din næste cykelferie!

Der findes et sted på den Andalusiske solkyst, som rummer alt hvad et cykelhjerte begærer. Lange stigninger, uendelige timers solskin, nærmest ingen trafik og søde mennesker. Her har Morten og hans kone Freja åbnet et vaskeægte cykelhotel.


La Ventera!


Cykel podcast
Din cykel podcast Velo guiden

Udover at vi hos Velo Guiden ønsker at bidrage med viden om cykling, vil vi også gerne inspirere jer til fede cykeloplevelser. En af disse oplevelser har vi haft hos Morten og Freja på cykelhotellet La Ventera.


Det danske ægtepar har åbnet et cykelhotel et - for mange - ukendt sted, men et sted, som bedst kan beskrives som et cykelparadis. Leder du efter den næste destination til en træningslejr eller en ferie, hvor du gerne vil cykle, så får La Ventera Velo Guidens varmeste anbefalinger.


I denne episode fortæller den halvdel af parret, Morten, om tankerne bag deres cykelhotel, rejsen dertil og hvad du kan forvente af omgivelserne på en cykelrejse til La Ventera.


Hos Velo Guiden er vi så begejstret for området, at vi i samarbejde med Morten og Freja arrangerer en tur derned i uge 7. Har du lyst til at komme med, kan du sende en mail til sidemakkerpodcast@gmail.com


Vi håber, at denne podcast kan være med til at udvide din horisont fra de mere traditionelle cykeldestinationer - og måske give dig din bedste cykelferie nogensinde.


Målet med denne episode er at give dig inspiration til fede oplevelser på din cykel. Som cykelrytter har vi det med altid at rejse til de samme destinationer for at cykeltræne.

Det er selvfølgelig meget trygt, at man ved hvad man kommer frem til, men man kan risikere at gå klip af unikke oplevelser.


Netop en unik oplevelse kan du forvente, hvis du rejser ned og besøger La Ventera.

Udover et hotel som er gennemsyret af cykling. Du finder store flotte billeder af gamle cykelryttere, cykel bøger og generelt en fed cykel stemning. Når du træder ud af hotellet vil du finde et område, som er en legeplads for cykelrytteren som elsker bjerge.

Du finder et utal af lange stigninger, som snore sig op ad bjergene, på den mest charmerende måde.


112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page