top of page

#6 Få styr på hovedet og perform bedre m. Katrine Kofoed, Mind Your Talent
Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit hoved har forhindret dig i at performe til konkurrencer, som du kan i din træning?


Oplever du en svingende motivation, så du ikke altid får passet den træning, du har planlagt? Eller måske bliver du så nervøs inden et vigtigt cykelløb, at det påvirker din glæde og præstation?


Bare rolig, du er ikke alene og Velo Guiden har din ryg.

I dagens episode snakker vi med Katrine Kofoed fra Mind Your Talent, som til dagligt arbejder med at få atleter til at performe bedre ved brug af mentale værktøjer.


Som cykelrytter bruger vi uendeligt mange timer på den fysiske træning, men det er de færreste, som sætter tid af til den mentale del af vores træning.

Der vil for mange være enormt meget at hente ved at prioritere mentaltræning - uanset om det er fordi du døjer med svingende motivation, præstationsangst eller har svært ved at holde fokus.


I dagens episode får du en grundlæggende indføring i sportspsykologi og eksempler på de forskellige problemstillinger, du måske også oplever. Derudover får du konkrete tips og tricks, som du kan bruge med det samme.


Tusind tak fordi du lytter med. Det vil give Velo Guiden enormt meget, hvis du vil hjælpe med at sprede kendskabet til os. Du kan fx give os en anmeldelse i din podcast app, dele din ynglingsepisode med en ven eller give os et link på sociale medier. Jo længere vi når, desto federe gæster kan vi få med.


Vil du vide mere om Mind your talent kan du besøge deres hjemmeside her


62 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page