top of page

Bliv en bedre cykelrytter med Trainingpeaks


Lyt til episoden med Leif Lundstrøm, som fortæller dig, hvordan man kan bruge Trainingpeaks til at strukturer sin cykeltræning og blive en bedre cykelrytter.

Trainingpeaks er et fantastisk værktøj, hvis du genre vil nørde din cykeltræning og analysere dine cykelløb. Personligt er alt data fra min træning automatisk blevet uploaded til Trainingpeaks - måske de sidste 10 år. Jeg må dog også erkende at når min data ender der, så gør jeg ikke meget mere med det. Derudover har jeg også store planer for min cykeltræning, som jeg genre har inde i mit hoved. Igen er Trainingpeaks et oplagt redskab i forhold til at planlægning - men jeg gør det ikke.


Grunden er at jeg nok faktisk synes der er alt for mange muligheder. Derfor tog jeg en snak med Leif Lundstrøm, som er hvad man vil kalde en Trainingpeaks superbruger. Han har brugt platformen i mange år i hans coaching forretning, har uddannelse i platformen og holder webinars herom hos DGI.

Jeg tog snakken for at jeg kunne blive skarp på, hvordan jeg kan bruge trainingpeaks på en mere fornuftig måde.


Denne episode er for dig, som er nysgerrig på Trainingpeaks. Du behøver ikke at være i nærheden af superbruger, men har du den grundlæggende viden om platformen er du klar til at lytte med.


Trainingpeaks er den nok mest udbredte platform til at analysere og planlægge træning. For en coach er en platform som denne et must. Her kan man både planlægge og efteranalysere træning og konkurrencer. Du kan dog også sagtens bruge den, hvis du planlægger din cykeltræning selv.64 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page