top of page

Sådan planlægger du din cykeltræning i praksis m. Martin Lind del 2

Velkommen til en nye episode af Velo Guiden - din cykel podcast. Vi skal igen nørde cykeltræning, hvilket er et emne vi aldrig bliver træt af. I sidste uge fik du første del af episoden med Martin Lind, og nu kommer den sidste del.


I denne episode giver Martin konkrete og brugbar tips til, hvordan du kan opbygge din cykeltræning året igennem. Dette gør han ved at lave et årshjul, hvor vi snakker om, hvad du skal have fokus på i din cykeltræning på forskellige tidspunkter af året.Cykeltræning og cykel podcast


Du får input til, hvordan du griber det an, hvis du har flere cykelløb inden for en kort periode. Dette skal nemlig gennemtænkes for både at være frisk til de løb man prioritere højest, men også for ikke at miste for meget form.


Martin fortæller også om, hvordan du faktisk kan bruge cykelløb som cykeltræning. Dette er dog ikke for alle, hvilket Martin også uddyber.


Da Marin har været i og omkring elite cykel miljøer over en lang årrække, giver han os også en spændende indsigt i, hvad der går igen hos dem som kommer længst i sporten. I forlængelse af dette fortæller han også om de største fejl han ser.


Som afslutning kan du høre, hvordan Martin holder ved glæden ved at cykle.


Hvis du endnu ikke har hørt første episode med Martin Lind og den praktiske tilgang til cykeltræning, kan du klikker her for at finde de.


Derudover vil vi anbefale at du lytter til de to episoder med Ernst Albin Hansen, som er lektor ved idræt i Aalborg. Ernst har selv en fortid som elite cykelrytter og har brugt de sidste mange år på bla. forskning i cykeltræning. Denne forskning i cykeltræning har kastet mange spændende resultater af dig. Især han forsøg omkring styrketræning til cykling gav meget lovende resultater.


Da netop styrketræning til cykling har så gavnlig effekt har vi lavet en cykel podcast episode, hvor vi beskriver hvordan du griber dette an. For at finde episode om styrketræning til cykling kan du klikke her.


Vi håber du nyder denne episode.


Din cykel podcast Velo Guiden vil værdsætte hvis du vil anbefale os til din cykelmakker, eller give os en masse stjerner i din podcast app.


Velo Guiden - din cykel podcast har et mål om at blive det bedste online samlingssted for ambitiøse motionscykelryttere. Derfor er din mening også utrolig vigtig for os. Har du input, ideer, spørgsmål eller andet er du altid velkommen til at kontakte os.


74 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page