top of page

Den store guide til din cykeltræning del 2

Opdateret: 15. okt. 2022Velkommen til del 2 af Velo Guidens snak med lektor Ernst Albin Hansen.


I denne episode af Velo Guiden fortsætter vi vores snak fra sidste uge, hvor du får endnu flere guldkorn til din træning.


I denne episode fortæller Ernst

  • Hvorfor du som cykelrytter skal styrketræne. Selvom det for de fleste af os ikke lokker meget at skulle i det lokale fitness center, så er der altså store gains at hente. Faktisk op imod 5-7% på bare 12 uger.

  • Hvordan man med lav kadence kan komme friskere til finalen

  • Hvordan man kan implementere funktionel styrketræning på cyklen

  • Hvordan man faktisk skal køre de forbandede 30/15 intervaller.


Med både disse to episoder fra Velo Guiden er du klædt rigtig godt på til at tage din trænings til det næste niveau!


Tak til vores samarbejdspartner Twelve.sixteen. Mangler du lækkert cykeltøj til din vintertræning bør du besøge deres hjemmeside, hvor du finder høj kvalitets cykeltøj med go stil til fair priser.


Der er en masse forvirring omkring cykeltræning. Det er netop denne udfordring Velo Guiden - din cykel podcast forsøger gøre noget ved. Derfor var det oplagt at tage en snak med Ernst Albin Hansen, som kan fortælle hvordan du strukturere din cykeltræning rigtig.

Ernst ved en ting eller to om cykel træning, da han har lavet en masse forskning i det.

med denne cykel podcast slipper du for, at skulle gennemlæse forskningsresultater - i stedet får du det direkte fra egen Ernst selv.


Velo Guiden - din cykel podcast er din livslinje, hvis du vil være en bedre cykelrytter. Her opsøger vi nemlig eksperter, for at malke deres viden. På den måde får du en masse konkret viden, som du kan implementere i din cykeltræning.


Vores mål på sigt er med Velo Guiden - din cykel podcast er, at lave et online community hvor vi alle hjælper hinanden. Derfor er vi også altid glade for beskeder med ideer til nye podcast.


Denne episode er del 2 af guiden til din cykeltræning. Når du har lyttet til disse to episoder er du rigtig godt klædt på til selv at kunne planlægge din cykeltræning.

532 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page