top of page

Forkort din skadesperiode med bedre smerteforståelse m. Anders Lind

Opdateret: 19. nov. 2022


Forstå din smerter og kom hurtigere over din skade. Smerter og skader kan være komplekse, og nogle gang har vi ikke den helt rette tilgang til dem. Det forsøger vi at hjælpe med i denne episode. Jo hurtigere du kommer over din skade, jo hurtigere kan du komme tilbage til din cykeltræning.

De fleste af os har helt sikkert kontaktet vores læge i forbindelse med en skade, hvor vi desperat har forsøgt at få en henvisning til en fysioterapeut, mens lægen ikke ville udskrive andet end 14 dages ro fra cykeltræningen.Men giver det overhovedet mening med en længere pause fra cykeltræningen?


Og hvad med de smerter du mærker? Hvad betyder de? Og hvordan skal du egentlig forholde dig til dem?


Disse spørgsmål, og mange andre, forsøger vi at besvare i denne episode, med vores gæst Anders Lind, som er fysioterapeut og Master i smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling.Anders er altså en vaskeægte ekspert, når det kommer til smerter og skader.


I denne episode får du;


En grundlæggende viden om smerter

En forståelse omkring smerter i forbindelse med overbelastningsskader

Viden omkring et skadesforløb (best practice)

Aflivning af myter omkring smerter


Og mere til.
Vi håber, du fået noget ud af denne episode. Hvis du er en af de uheldige som er skadet, så kan denne podcast uden tvivl hjælpe dig hurtigere tilbage på landevejen.
Vi vil være meget taknemmelige for en anmeldelse af podcasten, eller hvis du fortæller din træningsmakker om Velo Guiden.


Velo Guiden er en cykel podcast, hvor vi nørder cykling og vi gør os umage - også selvom vi ikke har en pro tours kontrakt. Her er det tilladt at være ambitiøst selvom vi bare at motionister. Cykeltræning er fedt, men cykeltræning er endnu federe når man rykker sig. Det er en af de ting vi hos Velo Guiden - din cykel podcast vil hjælpe hjælpe med. Ved at snakke med de klogeste mennesker bliver vi alle sammen bedre i stand til at træffe de rette beslutninger når det kommer til cykeltræning, cykeludstyr, cykelløb eller noget helt andet.


Vores mål hos Velo Guiden - din cykel podcast ønsker vi at være meget mere end en cykel podcast. vil vil være et online samlingssted for alle os som elsker cykling. Du kan også melde dig ind i vores Discord kanal - hvor vi vil bygge et cykelforum op.
38 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page