top of page

Fra sofaen til elite cykling m. Jeppe Tolbøll - Inspiration til licenscykling


Jeg kunne godt tænke mig at prøve kræfter med licenscykling, men jeg har svært ved at se mig selv ved siden af dygtige og meget yngre licenscykelryttere. Derfor havde jeg brug for at snakke med en, som ikke er den typiske licenscykelrytter.


Jeg tog turen til Haderslev, hvor jeg besøgte Jeppe Tolbøll. Da Jeppe startede i D-klassen var han knap 30 år, og kun et år før var han alt andet end en cykelrytter.

På blot 6 år kæmpede Jeppe sig fra at blive sat på bakkerne i D-klassen til at køre i A-klassen.


I denne episode høre du om nogle af de erfaringer, som Jeppe har gjort sig, som måske kan hjælpe dig til at prøve kræfter med licenscykling. Derudover fortæller Jeppe om hans oplevelse med for nyligt, at være blevet diagnosticeret med både Aspergers og ADHD.

Hvordan cykling har hjulpet ham til at tøjle hans symptomer bedre, og hvordan diagnoserne har haft indvirkning på hans liv både indenfor og udenfor cykling.


Jeg synes det var meget inspirerende at tale med Jeppe. Jeg fik helt klart lyst til at fylde en bil med gutter og tage ud og køre licensløb.. Det kommer.

150 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page