top of page

Guiden til en cykelfan m. Anders Mielke fra Forhjulslir og Discovery
2022 var et helt fantastisk år for dansk cykelsport, og jeg tror på at 2023 bliver vildere. Vi har allerede set fantastisk resultater fra Mads Pedersen, Mattias Skjelmose og Magnus Cort bare for at nævne nogle.


I denne podcast har bliver du taget i hånden af Anders Mielke. Anders er vært på podcasten Forhjulslir, som du helt sikkert kender. Derudover er han også kommentator og cykeljournalist hos Discovery. Han er altså den helt oplagte ekspert til denne episode.


Anders guider os igennem 2023 for os cykelfans. Med denne podcast i baghånden får du styr på, især hvilke danske ryttere, som du skal holde os med til hvilke løb.


Derudover høre du om Anders Mielkes vej til hvor han her nu. Som dreng havde Anders to drømme. Enten ville han være professionel cykelrytter eller også ville have være cykelkommentator/cykeljournalist. Det blev ikke til en pro tours kontrakt, men til gengæld et job som netop cykelkommentator og cykeljournalist hos Discovery.


Velo Guiden er en cykel podcast, som har fokus på at vi alle skal blive klogere på cykling.

Jeg håber du nyder at lytte med til Velo Guiden, og jeg værdsætter at du lytter med.

Hvis du ikke har gjort det endnu - så skynd dig at abonner på Velo Guidens podcast kanal i din podcast app. Jeg vil også være utrolig glad, hvis du vil give en lille anmeldelse.139 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page