top of page

Sådan planlægger du din cykeltræning i praksis m. Martin Lind del 1
Der kan til tider være langt fra et laboratorium til den virkelige verden. Der kan desværre også nogle gange være langt fra, hvad man kan opnå i forsøg omkring cykeltræning til hvad der rent praktisk kan lade sig gøre.


Derfor har Velo Guiden lavet denne episode.


I denne episode har vi besøg af tidligere elite cykelrytter Martin Lind. Martin har været og er rigtig hurtig på en cykel. Han har endda være omkring ungdomslandsholdet. Derudover har han været assisterende sportsdirektør hos Coloquick, bla. mens Jonas Vingegaard var på holdet og i dag har han en håndfuld ambitiøse cykelryttere, som han vejleder i forhold til træning.


Martin har altså oplevet, hvordan man griber cykeltræning an over en lang årrække, men også fra forskellige vinkler, hvilket giver et unikt perspektiv.


Denne første del af vores snak med Martin Lind, hører du om Martins baggrund, hvordan han har set tilgangen til cykeltræning ændre sig over tid og så laver vi lidt efterkritik på episoderne med Ernst. Er de ting, som Ernst foreslår overhovedet muligt i praksis, og hvilke tanker skal man måske gøre sig, før man implementerer dem?Formålet med Velo Guiden er at give dig værktøjer, så du bedre kan fx planlægge din cykeltræning. Hvis du kigger i vores arkiv finder du både episode om den nyeste forskning i cykeltræning, viden om styrketræning til cykling og endda hvordan du kan performe bedre både til løb og i din cykeltræning med mentaltræning.


Velo Guiden - din cykel podcast vil lave et online cykel fællesskab, hvor vi alle hjælper hinanden til at blive bedre. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har ideer til indhold eller noget du kunne tænke dig, at blive klogere på.


Velo Guiden er en cykel podcast, hvor vi tager cykeltræning alvorligt. Også selvom vi ikke har en kontrakt med et world tour cykelhold.


Det vil være en stor hjælp for cykel podcasten Velo Guiden, hvis du vil give en anmeldelse af podcasten i din podcast app. Du må også meget gerne dele nyheder fra os på dine sociale medier, eller fortælle dine venner om os. Jo længere vi når ud - jo flere gæster får vi adgang til.


120 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page