top of page

Velo Guiden #2 Den Store Gravel Guide m. Mads Christensen

Klik her for at lytte til episoden på Spotify


Klik her for at lytte til episoden på Itunes


Klik her for at lytte til episoden på PodimoVelkommen til Velo Guidens store Guide til gravel cykling. I denne episode tog jeg til Vejle for at besøge tidligere professionel cykelrytter Mads Christensen. Mads har kørt på flere af de største hold både på World Touren og herhjemme. Derudover var han med på gravel-bølgen allerede fra starten.


I denne episode får du en grundig guide til, hvordan du kan komme i gang med gravel cykling. De sidste år er gravel cykling stormet frem. Der dukker nye gravel løb, klubber og arrangementer op alle vegne. Hvilket selvfølgelig er fordi gravel cykling er noget helt specielt.


Vi dykker i denne podcast episode ned i hvordan gravel adskiller sig fra landevejscykling, udstyret, træningen og hvilke oplevelser der kan vente hvis du vil ud og prøve kræfter med et ægte gravelræs.


Udover, at Mads er ejer af The Bikefit Studio i Vejle, så arrangerer han også gravelræs gennem Adventure Cycling. Faktisk afholdte han både det uofficielle Nordiske mesterskab og DM i 2022, hvilket vi også kan forvente i de kommende år. Skal du deltage får du gode råd fra Mads til, hvordan du skal gribe dit ræs an.


gravel cykling
Mads Christensen på din gravel cykel

I denne podcast kommer vi omkring:

- Historien fra gravel cykling

- Hvilket udstyr du skal bruge til gravel cykling

- Hvordan du bedst forbereder dig, hvis du skal deltage i et gravel ræs


Jeg håber, du vil lytte med og blive inspireret til at prøve kræfter med gravel - det gjorde jeg!

Efter jeg havde optaget denne podcast episode med Mads Christensen, følte jeg mig rigtig godt klædt på til gravel cykling.


Gravel cykling vil blive et stort fokus i Velo Guiden.


Velo Guiden håber du godt om podcasten. Udover podcasten er målet at Velo Guiden skal udvikle sig til et cykel fællesskab. Derfor er vi også meget åbne for input. Både hvis du har ris og ros, men også hvis du har gode ideer til kommende episoder.


Din vært på Velo Guiden er Mads, som selv er blevet ivrig cykelmotionist. Med en baggrund i lang distance triathlon har han nu kastet sig ud i motionscykling. Mads har mål om at komme ud og deltage i alle de fede motionsløb og ikke mindst gravel løb.


Hvis du nyder at lytte til Velo Guiden vil det være meget værdsat, hvis du vil give en rating i din podcast app. Jo bedre og flere ratings Velo Guiden får, jo længere kommer vi ud. Hvilket betyder rigtig meget i forhold til at få flere spændende gæster på.


Du kan abonner på Velo Guiden i din podcast app. På denne måde går du aldrig glip af nye episoder.
107 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page