top of page

Velo Guiden tester udstyr - Din cykel podcast

Udstyrs guides fra Velo Guiden

Hvilket cykel udstyr passer bedst til hvilken rytter og i hvilke situationer? 

Det kan være umuligt at vide. Ofte har man ingen idé før man allerede har købt udstyret. I Velo Guiden - din cykel podcast, vil vi løbende teste udstyr. Dette gør vi ud fra den præmis, at ikke alle er ens. Derfor bliver det ikke traditionelle test med én til fem stjerner eller lignede. I stedet vil vi have øje for, hvem dette udstyr vil være godt til. 

Der findes mange forskellige holdninger til cykel udstyr, hvilket er netop dette vil vil respektere. En cykel sko som passer perfekt til en fod, passer måske dårligt til en anden. Netop dette fokus tror vi på vil være en bedre tilgang til tests. 

Derfor vil du i denne cykel podcast ikke nødvendigvis få personlige holdninger til udstyret, men i stedet et forsøg på at være mere objektiv og holde for øje, hvem cykel udstyret henvender sig til. 

Hvad er Velo Guiden - Din cykel podcast?

Velo guiden er netop det.. Din cykel podcast. Med dette mener vi at vi hos velo Guiden har et mål om at give viden, som du kan bruge direkte i din cykling. Om det er cykeltræning, cykeludstyr, cykel oplevelser eller lignende. 

Det betyder også at vi meget gerne vil høre fra alle jer, som lytter, hvis i har ønsker om indhold til cykel podcasten, ideer til spændende gæster eller noget helt andet. 

Vi håber på sigt at blive et online samlingssted for alle os, som elsker cykling. Men også et fysisk samlingssted. 

Derfor vil der også i den kommende tid blive lagt op til masse af sociale event, som vi glæder os til at dele med jer. 

DSC00387_edited.jpg
bottom of page